Featured Apartment

Business partnership

Postanite naš saradnik

Ukoliko posedujete stan, garsonjeru, kuću ili apartman koji želite reklamirati posredstvom našeg web sajta, a u svrhu kratkoročnog izdavanja gostima i klijentima iz čitavog sveta, možete postati naš saradnik, i svoj stan uvrstiti u marketinški sistem agencije San Apartmani.
Agencija San Apartmani, koja posluje u sklopu internacionalne grupacije San International Corp, vam nudi mogućnost za moderno i profesionalno poslovanje u cilju obostranog zadovoljstva. Kao budući član našeg tima, možete uvek računati na našu punu podršku i pomoć, a pre svega na korektan i profesionalan odnos.

Da bi smo uvrstili vaš smeštajni prostor u našu ponudu, neophodno je da zadovoljava neke osnovne kriterijume.
Prvenstveno mora biti kompletno i funkcionalno namešten. Neophodno je da se nalazi na nekoj od atraktivnih lokacija, koje takodje možete videti u našoj već postojećoj ponudi. Ukoliko se smeštajni prostor nalazi na višem spratu zgrade, neophodno je da zgrada poseduje minimum 1 lift koji je u stalnoj funkciji. Ukoliko se smeštajni prostor nalazi u privatnoj kući, neophodno je da poseduje potpuno nezavistan i zaseban ulaz. Takodje je neophodno da poseduje neku od brzih internet veza - ADSL, Kablovski internet, Wireles, kao i da ima uvedenu kablovsku televiziju. Prednosti koje su poželjne u sklopu smeštajnog prostora su ako poseduje sopstvenu terasu, sopstveno garažno mesto ili sopstveni parking prostor za auto, centralno grejanje, klima uredjaj, modernu tehniku kao deo nameštaja.

Da bi ste aplicirali za poslovnu saradnju, molimo vas da prvo detaljno popunite dole prikazanu kontakt formu za saranju, nakon čega će vas kontaktirati neko iz našeg tima, i uputiti u sve ostale detalje i odgovoriti na sva vaša pitanja.

 

Please follow the following format for partnership. Fill in all fields accurately and confirm the query. We will then contact you for detailed instructions.

 

Partnership contact form:
Your full name:
Your email:
Phone number:
Type of accommodation:
Floor:
Number of adults:
Address - street name:
City:
District - area:
Additional notes: